kolmapäev, 25. veebruar 2009

The Dark Tower: The Gunslinger Born


"The Dark Tower: The Gunslinger Born" on Marvel'i poolt väljalastud koomiks Stephen Kingi The Dark Tower'i saagast. Koosneb seitsmest osast ning moodustab ühe tervikliku jutu, mis on esimene viiest saagat järgivast raamatust.

"The Gunslinger Born" võtab kätte "Wizard and Glass'is" toimuva - kuidas Roland Deschain kasvab noorukist meheks ning kuidas ta saadetakse koos oma kahe sõbraga väiksesse Hambry linna, kus ta kohtub noore ja ilusa Susan Delgado'ga ning armub temasse - kahjuks ei ole see mõeldud aga hästi lõppema.

"Wizard and Glass" ise on Dark Tower'i saagast minu jaoks kõige parem ja huvitavam osa, kus on romantikat ja kirge ning koomiks teeb raamatule au. Joonistusstiil on võrdlemisi huvitav - kuigi alguses ei olnud väga vastuvõetav, siis ajapikku harjus ära ja muutus lausa ilusaks - eriti pildid Susan'iga, kus ta juuksed lehvivad pikad sabas (kuigi enne olin teda hoopis teistmoodi ette kujutanud).

Ilus ja traagiline - kui raamat meeldis, siis arvatavasti meeldib ka koomiks. Ometi (kuigi mingil määral jääb ikka puudu), selge pildi saab ette ka siis, kui vaid koomiksi ette võtta.

0 kommentaari: